[ Prijava ]
O fakultetu
Glavni izbornik
Asistenti i laboranti

Belsad Selimović stručni saradnik praktične nastave i stručne prakse
Belsad Selimović je rođen 10.04.1981. godine u Bihaću, gdje završava osnovnu i srednju školu. Po završetku gimnazije odlazi na odsluženje vojnog roka te potom odlazi na studij, koji uspješno okončava 2008. godine. Oženjen je i otac je jednog djeteta.
Šejla Nezirević laborant
Zovem se Šejla Nezirević, rođena sam 23.11.1977. godine u Bihaću. Osnovnu školu završila sam (1991. godine), u Bihaću kao i srednju Medicinsku školu (1995.- 1996. godine) i stekla zvanje Hemijski tehničar - analitičar. Zaposlena sam na Visokoj Zdravsvenoj Školi na mjestu laboranta. Na tom mjestu sam od 2011. godine. Pohađam vanredno VZŠ smijer sanitarno inžinjerstvo.
Hana Demirović Mušanović asistent
Safet Kuduzović asistent
Rođen u Bihaću, 1988 godine, završio osnovnu školu 2003. godine i završio srednju medicinsku školu 2007. godine. U akademskoj 2012/13 završava Medicinu na Medicinskom fakultetu Univerziteta Sarajevo u roku prosječnom ocjenom 8,9. Tokom fakulteta uključen u mnogobrojne aktivnosti, te se iskazuje izvrsno na području Fiziologije i Anatomije, te Urgentne medicine uz pohvale profesora. Dvije godine radi kao demonstrator na Institutu za Patologiju medicinskog fakulteta, a u sklopu programa razmjene studenata 2012. godine obavlja svoju praktičnu ljetnu nastavu na odjeljenju Transplantologije AKH Wien na najvećoj transplantološkoj klinici u Evropi. Preko deset godina aktivan volonter na mnogim projektima vezanim za zdravlje mladih te radi sa raznim ranjivim populacijama (Tinejdžeri, osuđena lica). U sklopu programa edukacije mladih o reproduktivnom zdravlju stekao zvanje trenera edukatora certificiranog od strane UN organizacija (UNFPA, UNDP). Učesnik mnogih volonterskih akcija DC “Nove nade” Bihać te općinske organizacije “Crveni Križ” Bihać u sklopu koje već preko godinu dana radi na edukaciji adolescenata. Trenutno zaposlenik doma zdravlja na poslovima Opšte medicine/Porodične medicine.
mr. Irma Ičanović asistent
Irma (rođ. Murić) Ičanović, rođena 02. 12. 1983. godine u Bihaću. Osnovno i srednje obrazovanje završila u Cazinu. Po završetku srednje škole upisuje Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Sarajevu, kao redovan student odsjeka za Biologiju. Diplomirala je 31.10.2008. godine.

Info blok
  • Objavljeno u kategorijama:NASTAVNO OSOBLJE
  • Objavio korisnik Webmaster
  • Pročitana 8735 puta